Creasta’s Creaanbod is tweeledig:

Activiteiten (Creastiviteiten):
  • Een op zichzelf staande activiteit (variërend van twee uur tot een dag);
  • Een intermezzo tijdens een training/vergadering/seminar;
  • Een onderdeel tijdens een avond uit of weekend weg;
  • Een tussenactiviteit voor gasten tijdens een bruiloft/vrijgezellenfeest/(surprise)feest;
  • De 'Positive Boost-Box'. Een verrassingstraject bij speciale gelegenheden (nieuwe baan, jubilea, pensioen, bijzondere staat van dienst etc). Een box vol met allerlei materialen, tips en mogelijkheden om één iemand op meerdere momenten persoonlijk en origineel te verrassen, verblijden en een energie-boost te geven! Vraag (meer informatie over) de box hier aan!
  • Een Nietwerk-borrel. Een bijeenkomst van een select gezelschap, waarbij eenieder op een originele manier persoonlijke input levert, samen aan de slag gaat en op zakelijk of meer op privévlak verrijkt weer huiswaarts keert.
Coaching (Creastijd):
  • Een individueel, persoonlijk en verdiepend coachgesprek;
  • Een reeks persoonlijke verdiepings- en motiveringsgesprekken.

Een activiteit voor ons?

Een activiteit is elke keer weer anders, aangezien elke groep uniek en elke gelegenheid verschillend is. Activiteiten worden specifiek per groep ontwikkeld. Een activiteit heeft altijd 1 of meerdere elementen vanuit 3 categorieën in zich. Categorieën te weten: Vormen, Typen, Doelen. Activiteiten waarbij meerdere elementen vanuit de 3 categorieën worden gecombineerd zijn natuurlijk denkbaar. In de afbeelding hieronder wordt bovenstaande visueel gemaakt.

Kijk voor uitgebreidere toelichting van voorbeeldactiviteiten bij Creasta Beweegt - Waarom doet Creasta wat ze doet.

Wanneer is coaching nuttig voor mij?

Iedereen gaat in zijn/ haar leven een eigen weg. Soms weet je exact wat je wil en soms zijn je doelen vaag of lijken ze onbereikbaar, of ervaar je hierbij hobbels in privésituatie of in werk. De onderwerpen/ oorzaken kunnen verschillend zijn, maar één ding hebben ze gemeen: de situatie vraagt teveel energie, je ziet op tegen de te nemen acties, voelt je soms onzeker, niet krachtig genoeg; kortom: je bent minder of niet gelukkig! Bij sommige hobbels op je pad is het dan fijn als er even iemand met je meeloopt, om je verhaal aan kwijt te kunnen, om samen antwoorden op jouw vragen te vinden en ideeën te krijgen hoe je verder wil. Iemand die jou bewondert en bemoedigt! Coaching (Creastijd) voor jou persoonlijk of in kleine groep heeft als doel om jouw energiebronnen weer te ontdekken en aan te boren; kracht en moed te krijgen. Hoeveel Creastijd jij nodig hebt, bepaal je zelf.
Creaanbod