Simone Talla, oprichter van Creasta: “Ik vind het een kunst om een ingenieuze Creastiviteit zorgvuldig te ontwikkelen en strak te organiseren opdat de betreffende groep mensen enthousiast raakt en verrast wordt! Ik glimlach wanneer mijn gesprekspartner na een waardevolle Creastijd met meer energie, moed en enthousiasme weer verder gaat! Het is fantastisch om mensen te verblijden en verrijken!”

Creasta analyseert

Creasta vindt het belangrijk om vanaf de eerste ontmoeting echt contact te maken. Met welke type mens is zij in gesprek of wat zijn (groeps)kenmerken, eigenschappen? Het zogeheten begroetingsgesprek dat plaatsvindt, heeft ietwat ongebruikelijke aspecten, maar beoogt kennismaking op aangename wijze.

Kenmerkend voor Creasten

Een Creast is werkzaam voor Creasta en is een ware ontmoetingsmotivator. Middels een begroetingsgesprek ontdekt hij/zij de kenmerken van de persoon of groep, ziet wat hen zo uniek maakt en begrijpt welke vraagstukken, wensen en ideeën er liggen.

Vol energie gaat de Creast aan de slag:
  • Creëren; positief, creatief en eigenzinnig. Het resultaat is een unieke activiteit, klaar om jouw groep te verbinden en te verrassen! Een Creast heeft ervaring in het analyseren van groepen, het ontwikkelen, organiseren, faciliteren en coördineren van activiteiten en is deskundig in het begeleiden en motiveren.
  • Coaching voor jou/jullie. Zorgvuldig nadenken over jouw persoonlijke vraagstuk. Een Creast is integer, begripvol, geeft erg graag aandacht, luistert scherp, analyseert en vooral: bewondert jou! Op welke manier gaat er bij jou (meer) energie stromen? Een Creast leidt het gesprek in prettige banen, laat je ontdekken, bemoedigt je.
Creasten