Schoot_Uiterkamp_IIIMessedUp_ITriFinance_IBol_com_IBol_com_IIXMotion_IIINS_ICoolendag_IINeFUB_IICBS_Zeist_IIHeren_U19_IMenzis_IBol_com_IIISchoot_Uiterkamp_IIOranjewoud_IIICBS_Zeist_IGemeente_Utrecht_IHL_INeFUB_IXMotion_IHeren_U19_IIIOranjewoud_IITechnisch_Ingenieursbureau_ITNO_IIOranjewoud_ITantoe_Strak_IBlauwe_Aventurijn_ITieto_ISchoot_Uiterkamp_IMenzis_IITNO_IIntermin_ICoolendag_IIITieto_IIIIntus_IRabobank_Arnhem_IIIAbbott_IXMotion_VXMotion_IITieto_IVTechnisch_Ingenieursbureau_IIRabobank_Arnhem_IIXMotion_IVHartendag_ICoolendag_IRabobank_Arnhem_ITieto_IISonics_ITechnisch_Ingenieursbureau_IIIHL_IIHeren_U19_IINS_II

De Creastiviteit was helemaal afgestemd op de personen, doelstelling en sfeer van onze organisatie en bevatte verschillende creatieve spelelementen waaraan alle deelnemers twee uur lang vol enthousiasme hebben meegedaan. Goed georganiseerd, professioneel, enthousiasmerend, verbindend, origineel... genieten!

- Marieke Markus - Xmotion

Erg leuk en creatief!

- Sander Ulehake - Xmotion

Leuk, afwisselend en origineel!

- Karianne Kröner - Xmotion

Leuke enthousiaste mensen van Creasta

- Jeroen Klaassen - Xmotion

Door een ontspannen, gezellig en toch pakkend programma iedereen in de Xmotion Xmode! Vrijwilligers en medewerkers die elkaar niet kenden gingen lachend en ontspannen met elkaar aan de slag met verschillende simpele en dus hele toegankelijke opdrachten. Fijne sfeer en daarmee de Xmode neergezet!

- Simone Baumann - Xmotion

Creasta heeft een op maat gemaakte middag/avond georganiseerd die perfect aansloot op onze wensen. Kortom: geslaagd!

- Menno Vis - Bol.com

Fantastisch, eindelijk een leuk teamuitje! :-) Eén waar iedereen nog met een grote glimlach aan terugdenkt!

- Baeke Westerhof - Bol.com

Erg goed ingestoken op onze situatie, lekker gevarieerd en voor ieder in onze groep wat wils!

- Jesse Mans - Bol.com

Een verfrissende, bindende en verrassend creatieve bijdrage aan de teamspirit. Creastiviteit is waar een Nationaal Team op (/om) draait!

- Lidwien Reehuis - Nationaal Damesteam Floorball

Simone verrast ons steeds met mooie ideeën om het project SvF onder de aandacht te brengen bij floorballverenigingen.

- Robbert Weideveld - Samen Veilig Floorballen

Creasta heeft het voor ons al coaching-staf mogelijk gemaakt om onze U19 jongens te zien samenwerken en communiceren buiten het floorballveld.
Er waren meerdere groepsopdrachten waarin de jongens elkaar moesten vertrouwen. Alleen met goed communiceren en samenwerken konden de opdrachten tot een goed einde gebracht worden.

De jongens hebben veel lol gehad met de opdrachten. Ik als coach heb uit de opdrachten kunnen halen welke spelers de leiding nemen, welke spelers andere spelers aanmoedigen, welke spelers hun eigen ding gaan doen en welke spelers snel opgaven. Deze observatie kwam niet overeen met de dingen die we hadden geconstateerd als de jongens aan het trainen zijn.

Deze activiteit heeft mij als coach het inzicht gegeven dat er bij meerdere spelers meer potentieel zit op het gebied van leiding nemen en elkaar motiveren. Daarnaast heb ik een beter beeld gekregen op wie we extra moeten gaan letten als we een tegenslag te verwerken krijgen als team op het kwalificatie toernooi.

- Suzan Hombergen - Nationaal Herenteam-U19 Floorball

Toen het eten op was en iedereen de verschillende activiteiten zag, kregen we er allemaal zin in. We begonnen een spel waar ik niks van begreep maar dat mijn teamgenoot gelukkig binnen een minuut had opgelost; eerste aanwijzing binnen. Zo ging het eigenlijk de hele avond: ik stond elke keer weer versteld van mijn teamgenoten die dingen konden die ik niet van ze wist. Gelukkig kwam er uiteindelijk ook nog een spel waar ik me van mijn beste kant kon laten zien, helaas hierin net het record niet verbroken. Al met al een hele gezellige avond met het team en heelveel nieuwe dingen over mijn teamgenoten geleerd.

- Gijs Dieleman - Nationaal Herenteam-U19 Floorball

Het waren leuke activiteiten om te doen en het was vooral goed om de teambuilding te verbeteren. Je leerde elkaar op een andere manier kennen, namelijk hoe iemand op een bepaalde manieren reageert of denkt. En dat is goed om elkaar nog beter te begrijpen in het veld.

- Jeroen van Rijsselt - Nationaal Herenteam-U19 Floorball

Maatwerk, flexibiliteit, inleven, enthousiasme en creatieve werkvormen. Door de samenwerking met Creasta is veel positieve energie ontstaan en zijn onze medewerkers in beweging gekomen.

- Annemarie Weimar - Rabobank Arnhem

Power, energierijk en creatief! Gezellige avond met passende ludieke opdrachten. Goed georganiseerd door enthousiast team! Geslaagde avond!

- Steven Ubbels - Rabobank Arnhem

Goede opdrachten, passend bij het team. Goed georganiseerd. Leuke teambuilding, collega's beter leren kennen op een ludieke manier. Enorm gezellig!!

- Linsey Kessler - Rabobank Arnhem

De workshop van Simone was erg leuk en werd vol enthousiasme gegeven! Simone liet zien dat je weinig middelen nodig hebt om creatief bezig te zijn. We hadden veel plezier met elkaar! Creasta doet haar naam alle eer aan!

- Ria Smit - CBS De Hoeksteen - Ichtus, Zeist

Ik vond de studiemiddag erg leuk. De diverse opdrachten maakten de middag erg afwisselend en zorgden ook voor verschillende resultaten. Ik vond het erg leuk dat er op een speelse manier werd gewerkt aan communicatie maar ook aan samenwerken.

- Rosanne Snel - CBS De Hoeksteen - Ichtus, Zeist

Makkelijk te snappen oefeningen en toch moeten nadenken, relaxed en tegelijk actief zijn en allemaal goed georganiseerd.

- Judit Heerdink - Technisch Ingenieursbureau

"Leuk en goed doordacht", "We konden ontspannen", "Goede spellen"

- Team Projects - Technisch Ingenieursbureau

"Erg leuk", "Reuze naar mijn zin gehad", "Zat goed in elkaar"

- Team Projects - Technisch Ingenieursbureau

Simone liet ons op een leuke manier over persoonlijke onderwerpen nadenken en praten waardoor we elkaar beter hebben leren kennen.

- Young Graduates 2012 - TriFinance

Bij Creasta hebben we op een leerzame en speelse manier elkaar als team leren kennen.

- Ziryan Salayi - Tieto

Leuke middag met interactieve oefeningen welke het teamgevoel versterken en waardoor je je collega's beter leert kennen.

- Jeroen Peters - Tieto

Een prikkelende, ontspannen en gezellige belevenis waarin alle zintuigen maximaal werden aangesproken! Verfrissend om elkaar als team zo beter te leren kennen!

- Andreas Jongenburger - Tieto

Creasta heeft mij op originele manieren kennis laten maken met mijn teamgenoten. Dit is echt een leuke ervaring!

- Benjamin van Gein - Tieto

Familiebijeenkomst, super! Met hulp van Creasta een heel geslaagde dag

- Regien Hart - Familiedag

Wat een verrassende vorm voor een vrijgezellenfeest; een persoonlijke invulling met al m'n vriendinnen. Heel bijzonder!

- Lian Schoot Uiterkamp - Vrijgezellenfeest

Vaak ben je toch wat afwachtend in een grote groep met een aantal onbekende mensen, maar door de leuke spelvorm die ze had ontwikkeld, brak het ijs snel en hebben we een super gezellige dag gehad! Ook vond ik het bijzonder dat alle activiteiten zo ontzettend passend waren bij de 'bride to be', je zag haar met volle teugen genieten. Echt een feestje om met plezier aan terug te denken.

- Petra - Vrijgezellenfeest

Het was een zeer geslaagde dag, met afwisselende, persoonlijke en zeer goed aansluitende activiteiten! Ik kan het iedereen aanraden.

- Lucinda - Vrijgezellenfeest

Met alleen de reacties op een vragenlijst, wist Creasta een heel persoonlijk, leuk en volledig middagprogramma in elkaar te draaien.

- Robin Coolen - Neven- & nichtendag Familie Coolen

Erg gezellig dagje gehad!

- Niki Coolen - Neven- & nichtendag Familie Coolen

Het was spannend om het programma van de 1e editie van onze neven- en nichtendag geheel uit handen te geven, maar het maakte de dag voor ons leuker; originele spelletjes die ons op een verrassende manier dichter bij elkaar brachten!

- Organisatie - Neven- & nichtendag Familie Coolen

De activiteiten waren een optimale mix van actie, creativiteit, denkwerk en teamwork

- Organisatie Event - TNO Strategy & Policy

Het afdelingsuitje was met aandacht voor TNO opgezet, waarbij teamwerk werd gecombineerd met een goede dosis fun op een ontspannende locatie

- Organisatie Event - TNO Strategy & Policy

Ontspannen met het nodige plezier; elkaar beter leren kennen met veel humor. Samen kunnen we elkaar versterken. Enthousiaste motiverende stimulerende begeleiding van de dag door Creasta ;)

- Björn Heijmer - Oranjewoud

De teamdag was erg geslaagd! We zijn op een leuke manier, op persoonlijk vlak, meer over elkaar te weten gekomen. Top!

- Kevin Jansen - Oranjewoud

Quote volgt nog

- Oranjewoud

Echt enorm veel lol gehad, een relaxte en speelse dag!

- Medewerkers Kenniscentrum - NS

Erg leuk en goed georganiseerd: een geslaagd uitje! Er was een mooi evenwicht tussen concentratie, chillen en lollige dingen.. er was voor elk wat wils.

- Mirjam Visscher - NS

Zowel in als buiten onze werkomgeving op hele originele wijze een knap doordacht spel gespeeld, een hele gave dag gehad!

- Hogeschool Leiden

Enorm gaaf "Wie is de ... Mol"-spel, speciaal voor ons team ontwikkeld!

- Hogeschool Leiden

Verrassend, ingenieus, verbindend en uitstekend georganiseerd - het Wie is de Mol-spel was de rode draad tijdens ons lustrumweekend!

- Jonathan Brugge - E.S.U.V. Messed Up

'jUst ASc' was super! jong en (bijna) oud werden een heel seizoen verrast, met als hoogtepunt het unieke Sonicslustrum-sportfeest!

- Toon Poelsma - Sonics Floorball

Hoe maak je van 29 individuen een team? Het had een boek van een succesvolle voetbaltrainer kunnen zijn, maar het is de vraag die Creasta tijdens onze hardloopwedstrijd probleemloos beantwoordde. Laat iedereen ideeën inbrengen, zorg voor passende side events, schep ideale randvoorwaarden... met Creasta loopt het!

- Jan Heiko Kuiper - Hardloopteam Tantoe Strak

Een erg leuke en originele activiteit, we hebben een gezellige dag gehad

- Abbott

Het programma zat goed in elkaar en het thema en de opdrachten sloten goed aan bij de waarden van onze organisatie.

- Intermin

Knap hoe de onderdelen inhoudelijk juist ingevuld waren en de werkvormen de waardevolle gesprekken tussen ons stimuleerden.

- Gemeente Utrecht

We kregen originele en uitdagende (denk)opdrachten tussen het mountainbiken door. Het geheel paste goed bij onze groep. Een mooi totaalplaatje!

- Team Intus

Het nuttige met het aangename combineren was het doel. Onder begeleiding van Creasta is dat prima gelukt. Spelenderwijs en in een ontspannen sfeer werd duidelijk hoe elk individu het komend jaar een bijdrage gaat leveren aan het realiseren van het afdelingsplan. Een waardevolle dag!

- Yvonne Attema - Menzis

Samen met mijn team heb ik een leuke, creatieve én constructieve dag gehad. Iets waar we op kunnen bouwen!

- Ria Hoekzema

Creatieve, relaxte manier om elkaar beter te leren kennen! Persoonlijk, tailor made voor onze school en met veel humor!

- Myriam Rijks - Blauwe Aventurijn

Creaties